28 februari 2010

After ski


Bärs för 2 euro och femmilen på projektor, livet på en pinne :)

26 februari 2010

Packad och glad


Nu sitter vi på tåget som ska ta oss till helsingborg. Sen väntar en skön bussresa på drygt 24 timmar... Är man inte för gammal för det ännu?

22 februari 2010

Busskrångel


En av malmös stadsbussar har lagt av på ett dumt ställe... Tur det är två filer på det går att krångla sig förbi som bilist. Värre för andra bussar och lastbilar.

21 februari 2010

Drinkkväll


I Helsingborg. Med övernattning på 'hotell' Ström. Trevligt och gott!

19 februari 2010

Bättre


Nästan fullsatt idag. Efter halva matchen leder malmö med två noll mot leksand. Jämn match i övrigt, malmö hade första och leksand nu den andra.

Snötäcke


Igår kom det nästan 10 cm ny snö. Berget får en fin liten touch och så reflekteras allt ljus :)

18 februari 2010

Nyheter Dåliga och Bra(?)

Vad ska man säga.. Tactel kör med frysta löner iår, förra gången var ökningen lägre än inflationen så två år irad med reallöneminskning... Uppepå detta finns indragna förmåner: Inga fria sjukdagar, inga tand-/läkarbesök på arbetstid. Förstå att stämningen på jobbet är låg, kanske till och med i botten(?).
Den enda rekommendation jag kan ge är att söka nya jobb, lyckas man få ett erbjudande så frågar man Tactel om de kan matcha/toppa det, eller så drar man direkt - troligen det valet jag kommer göra. Uppskattar inte arbetsgivaren dina insatser som lojal medarbetare ska du inte acceptera deras smicker när du väl är på gång att dra!

Nu till den bra(?) nyheten:
Var på min andra intervju på ett Karlshamnsbaserat företag idag, denna gång träffade jag tre personer (två nya) och även denna gång verkar de nöjda med mitt CV och mig som person :-)
Kommer få svar i nästa vecka och ligger erbjudandet i en rimlig nivå kommer jag med glädje meddela detta Tactel, men med lite sorg kommer jag meddela mina medarbetare detta. För medarbetarna har jag alltid trivts med, både på jobbet och efter!
Återkommer med mer info i nästa vecka.

Annars har det börjat snöa igen, sjukt bra vinter iår!!! Synd bara att varken SJ eller skånetrafiken kan hantera lite snöfall ;-)
Men ljuset som snön ger är ju underbar, gissningsvis minskar detta vinterdepressionerna rejält!

Resultatet


Och såhär såg det ut på marken

Rensning


Av istappar, mäktigt ljud när is slår i asfalt efter knappa 10 meters fallhöjd

15 februari 2010

Guld!!!


Kan Hellner svara för en ännu större bragd ikväll? Starkt av Anna också såklart, men svårt att minnas en fyra :(

Mobical


Nya loggan? Tror det är bestämt

14 februari 2010

Vinter


Som ni ser har vi en härlig vinter i år.

11 februari 2010

Blommor


Stod blommor och väntade på mig när jag kom hem idag :). Kom lite senare än vanligt men det var för att Linus bjöd på mig på en öl på kvarterskrogen på hemvägen.

Fruktsallad


Hann inte fota innan korparna varit framme :) Hade hunnit men glömde! Bjöd på fruktsallad, glass, grädde, russin och solrosfrön. Uppskattat och enkelt att röja efteråt

Suddigt...


Nog för att jag är trött... Det som ska synas på bilden är malmös snöröjarkår. Det radades upp ett dussintal fordon vid Malmö slott.

08 februari 2010

Inget hjul


Inte mycket kvar av Malmös pariserhjul nu... Undrar hur mycket back detta projekt gick.

05 februari 2010

Isbrytning


Lastfartyg som inte kommer ut ur hamnen. Får nu hjälp av bogserbåt, frågan är om det räcker...

04 februari 2010

Himmel


Trevlig färg på himmeln denna februarimorgon