22 april 2010

Dags för en uppdatering

Som ni kanske förstått ska jag dra mig österut och landar då i Karlshamn och på Storegate.



Kommer sluta på Tactel 7 maj för att ge mig på nya utmaningar i Blekinge. Lägenheten är redan införskaffad som ni kan se i förra blog-uppdateringen. Tyvärr har de olika Sony Ericsson telefonerna jag använt slutat funka så testar en Nokia numera och denna går inte direktlänka till blogspot så därför blir det inte lika frekvent uppdaterat här längre...
Det verkar som Storegate saknar mig innan jag ens har börjat vilket känns riktigt bra :-), tyvärr saknar Tactel fortfarande denna egenskap att få de "få" anställda som blir kvar att känna sig behövda. Och det är nog den största faktorn efter varslet som gör att motivation och arbetsmoral känns låg. Hoppas bara jag hittar tillbaka när jag byter jobb! Just nu fasar jag över mina uppgifter på andra anställda så gör så lite som möjligt så de berörda personerna lär sig vad det är de ska klara av när jag väl försvinnner för denna gång(för gott?) från Tactel.

Hoppas att Tactel kan vända skutan och bli ett framgångsrikt bolag med glada medarbetare igen! (Jag kommer nog få samarbeta lite med min mobicalgrupp även i framtiden då Storegate har en licens av Mobical)

08 april 2010

Nya bostaden

Det är väl inte helt klart ännu, men jag tar ut segern i förskott. (skriver på imorgon).