09 december 2009

Tactel news

Kanske borde skrivit detta för länge sen för det är inte så många som vet om det... Men Tactel bytte nyligen ägarbild, ny huvudägare är FSN Capital: http://www.fsncapital.com/index.php?id=85


Och så till den tråkiga nyhet vi fick häromdagen...
Finns inte någon bra bild för detta, men tänkte ändå berätta att Tactel just varslat alla anställda på vårt Husqvarna kontor och att det således ska läggas ner. Känns nog extra trist för de som jobbar där då de flesta anställda på detta kontor är de som jobbat bland de längsta av alla på Tactel. Som jag förstått det har endast ett fåtal fått erbjudande om fortsatt tjänstgöring från annan ort (läs Malmö/Lund), men hur lätt är det att flytta och dessutom ganska snabbt? För mig som redan veckopendlar kanske det inte hade varit så svårt... Men för de som har hus och barn mm är det nog inte lika enkelt :-(.

Eftersom turordning in på företaget inte gäller globalt utan endast per kontor sitter man kanske inte så säkert som många tror, lider med dessa personer oavsett om jag känner de väl eller inte. Tyvärr endast en jag sagt det till och tror ingen läser här så får väl försöka ta ett pepptalk med övriga om jag får chansen.

Förutom detta har jag varit rätt slö på sistone, både vad gäller bloggandet och löpningen. Har tränat lite mer badminton men det är inte samma sak och så fuskar jag med mina 10000 steg per dag också! Men snart har jag brutit ihop och då är det ju lättare att klättra uppåt igen :-)
Snart jul och då får man ju se en massa trevliga ansikten som man träffar allt för sällan!

Inga kommentarer: