03 september 2012

Stockholm/Uppsala weekend

Gav Maria biljett till Coldplay i julklapp(?) tack vare att våra kära vänner i Uppsala lyckades boka lite biljetter när de släpptes.
Förutom Konserten var vi först på finrestaurang på bakfickan, riktigt bra mat och gigantiskt stor creame brulle!!!

Såhär ser då biljetterna ut ;-)
Inspelning för en gala i US "Stand up for cancer"

2-3 låter lite längre bak = vi kom riktigt nära :-)
 Kom lite lite regnstänk under kvällen så vi får säga att SMHI vann - de sa inget regn innan midnatt medans övriga påstod att det kunde komma lite mer. Anders & Cecilia som inte hade packat ner regnjackor klagade inte och vi med regnjackor hade knappt behövt ta på de, men eftersom de ändå var med så var de gutt å plocka fram jackan.
Trots första kvällen "barnlediga" kändes A & C otroligt lugna, A var jag inte så orolig för eftersom han varit iväg någon gång innan. Men för Cissi var det säkert första gången som hon inte träffade lilla Viktor på mer än 3-4 timmar.

Efter konsterten bodde vi på hotell mitt i stan, men innan läggdags testade vi en öl på hotellbaren. Både middagen innan och hotellet var en tackgåva för att Maria å jag toastade deras bröllop i vintras - vi måste gjort bra ifrån oss :-)
Tack så mycket!

Tog ofantligt lite bilder under helgen så jag fortsätter med lite kort text-info!
Efter juste hotellfrukost tog vi oss hem till Lövstalöt (eller liknande) där de bor, nu fick vi träffa Viktor och hans morföräldrar. De hade tinat Cissis hemgjorda sockerbullar, välrdsklass!

De äldre tackade för sig och vi för barnvaktandet, sen in på lunch och fika inne i Uppsala följt av lite shopping.

Lördagen var regnigt värre, men vi gav oss ändå ut till Ulva Kvarns marknad och kikade på lite av varje. Men marknader går ju mest ut på att provsmaka korvar, ostar, fudge, sylt och andra godsaker. Gräsplanerna var snarare leråkrar så skorna behöver sig nog en uppfräschning under veckan...

Söndagen bjöd på bättre väder även om molnen täckte större delen av himmeln. Vi åkte ner till gamla delen av Uppsala och kollade på en fin kyrka som Viktor ska döpas i och ett gammalt fornlämningsområde med en hel del kullar med bassänger för vattenrening mm. Gick igenom en liten getskock också, de var nyfikna men de ville som tur var inte stångas.

Nu är man hemma igen och åter i vardagen.

Man kan enkelt sammanfatta att helgen gick ut på att må bra helt enkelt!


 

Inga kommentarer: