17 januari 2011

Idrottsgalan

Jerringprisvinnaren!

Har sett på idrottsgalan nu ikväll, på webben innan TV sändningen och nu på webben efter sändningen. Det är riktigt bra TV. Både sportsligt, humorn och övrig underhållning.

Stenmark, klart störst av alla! Ingen får Sverige att stå still så som han, inte ens SJ

Alla vinnare är ju såklart värdiga vinnare, men man får ju hålla med Jonas Karlsson att Zlatan alltid borde vara nominerad då han är så stor i en sport som fotboll. Självklart gillar jag Zlatan, men jag tycker han är lite väl kaxig :-).
Tänker på en sån lirare som Sedin! Vinner skytteligan i den klart bästa ligan i världen och får dessutom Hart Memorial Trophy. Hade han haft Ovechkins eller Zlatans attityd hade han både blivit mer sågad i Svensk press men också mera hyllad. Istället tackar han för ett pris genom att säga att utan mina lagkamrater är jag inte såhär bra! Typiskt svenskt, tyvärr uppmärksammas han inte så mycket just på grund av detta. Det jag vill säga är att han borde vunnit årets prestation eller årets manliga idrottare - att vara på topp en hel säsong i NHL är stort!

Finns så mycket mer att skriva om, men jag nöjer mig här.
Som vanligt är det OS som dominerar vinnarna på en gala, så om två år är det Londonvinnare som kommer få flest priser (om vi nu tar några guld...)

Inga kommentarer: