08 oktober 2009

Museum & Zoo

Idag bar det av till Universitetet, dar Kenny skrev ut sitt nya anstallningskontrakt for underskrift. Han har fatt jobb i Jonkoping, markligt att han hamnar i de hockeystader med de varsta konkurrenterna.. forst LHC nu HV.

Efter det drog vi till Tallahassee Museum, inte ett vanligt museum for har fanns det levande djur (Florida Wildlife animals). Kommer bilder lite senare.. min telefon har lagt av (ingen natatkomst... kunde inte skicka SMS sa tankte byta nat, nu far jag ingen natatkomst alls).

Borjade med att kolla pa(fri oversattning) Vitsvansat radjur, ett ganska slappt djur med tungan hangade i mungipan. Radjuret rorde pa sig lite segt kunde vi tycka.. Men det kommer sloare djur.
Sen var det Kalkon foljt av dagens mest rorliga djur Uttrar. Uttern var cool, den simmade runt och showade en del. Efter en stund hoppade den upp pa dammkanten och gick en liten bit, gravde med ena tassen(?) och vande sig sedan om och utforde sina behov!

Sen foljde lite "tuffare" djur, men de var sjukt sloa... Rod varg, lodjur, Florida Panter, Alligator och sen svartbjorn. Vi fick syn pa tva svartbjornar, de var sjukt stora... men ack sa sloa, de sov i var sin liten hog i skuggan och sov.

I sista fallan skulle det finnas skunk, och rav (rod och svart). Vi fick dock bara syn pa en svart rav som lag a slappade uppe i ett trad, den vred pa huvet och kollade var vi var for ena innan han la sig till ratta igen.

Nu kan Kenny prata lite igen, sa min monolog ar slut :-)

Inga kommentarer: