18 februari 2010

Nyheter Dåliga och Bra(?)

Vad ska man säga.. Tactel kör med frysta löner iår, förra gången var ökningen lägre än inflationen så två år irad med reallöneminskning... Uppepå detta finns indragna förmåner: Inga fria sjukdagar, inga tand-/läkarbesök på arbetstid. Förstå att stämningen på jobbet är låg, kanske till och med i botten(?).
Den enda rekommendation jag kan ge är att söka nya jobb, lyckas man få ett erbjudande så frågar man Tactel om de kan matcha/toppa det, eller så drar man direkt - troligen det valet jag kommer göra. Uppskattar inte arbetsgivaren dina insatser som lojal medarbetare ska du inte acceptera deras smicker när du väl är på gång att dra!

Nu till den bra(?) nyheten:
Var på min andra intervju på ett Karlshamnsbaserat företag idag, denna gång träffade jag tre personer (två nya) och även denna gång verkar de nöjda med mitt CV och mig som person :-)
Kommer få svar i nästa vecka och ligger erbjudandet i en rimlig nivå kommer jag med glädje meddela detta Tactel, men med lite sorg kommer jag meddela mina medarbetare detta. För medarbetarna har jag alltid trivts med, både på jobbet och efter!
Återkommer med mer info i nästa vecka.

Annars har det börjat snöa igen, sjukt bra vinter iår!!! Synd bara att varken SJ eller skånetrafiken kan hantera lite snöfall ;-)
Men ljuset som snön ger är ju underbar, gissningsvis minskar detta vinterdepressionerna rejält!

1 kommentar:

Biffen sa...

Jag håller med. Vi har det inte så bra heller. Inte riktigt så dåligt att de kör med frysta löner men dock. Får se om jag pallar söka nytt. Det är ju mest det som stoppar...