11 oktober 2009

Countdown

20 minuter till kickof, börjar bli fullsatt. Redan bra tryck från läktaren. Tydligen svår motståndare idag så kanske stämningen sjunker... Gäller att njuta så länge man kan :)
Innan match sjungs saklart nationalsangen och idag flyger tva militarhelikoptrar over arenan strax efter sangen. (forra matchen var det stridsflygplan)
Efter knappt tio minuter star det 7-7 efter varsin touchdown, stamningen sjukt hog!! Storsta delen av publiken vet vilka moovs/ramsor som galler nar. Fett coolt.
Men efter motstandarnas touchdown sa blir matchen suspended pga aska, ska man aka hem? eller kommer de uppta matchen igen idag... Det visar sig att den aterupptas efter ca 1 timme da askovadret passerat, nagra tusen har hunnit trottna och akt hem men laktarna ar fortfarande ganska fullsatta och stamningen aterigen hog.
I halvtid leder Seminoles efter en sen TD (28-35, ja hemmalaget star sist har i staterna...). Underhallningen i halvtid var ocksa nice. Till minne av Michael Jackson spelar orkestern latar av just MJ. Sista laten de spelar ar Thriller och under denna sa slapper alla sina instrument och kor de ratta movsen, riktigt inponerande och givetvis staende ovationer.
Klockan tickar vidare och tyvarr borjar Seminoles anfall att svikta, det man kan saga totalt om spelet ar att det var inget vidare forsvar fran nagon sida och GeorgiaTech tar ledningen och vinner till sist med 49-44.
Hockey imorgon, ska bli nastan lika ball! Sportarangemang verkar de kunna har!!! Finns givetvis annat att klaga pa men inte detta.